Alle kommende events

Bliv rustet til informatikundervisningen med endagskursus hos IT-Universitetet

access_time19. aug 10:00
IT-Universitetet

IT-Universitetet i København afholder i efteråret endagskurser for gymnasielærere, der har ambitioner om at forbedre deres undervisningsevner i faget informatik. Kurset tilbyder blandt andet læren om programmering og datamanipulation samt interaktionsdesign og etiske problemstillinger ved brug af kunstig intelligens. Endagskurserne afholdes i perioden 19. august til 9. december, og ansøgningsfristen er sat til 25. juni. Du kan læse mere om ansøgning, priser og adgangskrav i ITU’s kursusbeskrivelse.

Børnenes Klimamøde 2021: Gratis undervisningsmateriale og event

access_time20. aug 09:00

Sæt klima på skemaet med gratis undervisningsmaterialer og digital event. Fredag den 20. august slår Klimatorium i Lemvig igen dørene op for en dag i klimaets tegn og helt i børnehøjde. Denne gang er der fokus på de gode ideer og løsninger, der kan sikre os mod klima-forandringerne. Du kan tage hul på forløbet allerede fra 1. april. Sidste års digitale klimamøde for børn i 4. og 5. klasse blev en stor succes med deltagelse af mere end 4.000 børn fra skoler over hele landet. I år bliver der både et fysisk møde og live-streaming ud på skolerne.

Webinar: Lær at lave dine egne undervisningsvideoer

access_time26. aug 14:00
Videnscenter for Håndværk - Design & Arkitektur

Hvis corona-krisen har spærret dine øjne op for potentialet ved undervisningsvideoer, kan du d. 26. august blive trænet i undervisningsformen på Videnscenter for Håndværk og Arkitekturs online kursus. Kurset træner dig blandt andet i beskæring af video, lyd og lys, og en ekspert fra Center for Ungdomsforskning vil gøre dig klogere på didaktikken i undervisningsvideoer. Læs mere om kurset her.

Learning Factory 17: Den hybride erhvervsskole

access_time31. aug 09:00
Center for IT Undervisning

Hybrid undervisning er undervisning, der foregår med deltagere både fysisk og online samtidig og ‘på lige fod’. Efter covid-19-pandemiens nedlukninger og erhvervsskolernes omlægning til online undervisning, er der kommet større fokus på erhvervsskolernes brug af online læring, herunder hvordan undervisningen kan foregå både fysisk og online samtidig. Denne undervisning har sine tekniske og didaktiske udfordringer, men har samtidig store potentialer som f.eks.

Learning Factory 16: Digitalt baseret feedback

access_time31. aug 09:00
Center for IT Undervisning

På grund af stor efterspørgsel på viden om digitalt baseret feedback tilbyder vi endnu en Learning Factory om emnet. Denne gang udvider vi feltet til også at se på læringsdata, og hvordan data fx fra LMS kan bruges til at udvikle og understøtte nye former for feedback. Målet med denne Learning Factory er at undersøge, hvilke former for feedback der kan bidrage positivt til elevernes læring på EUD.