Alle kommende events

Bliv rustet til informatikundervisningen med endagskursus hos IT-Universitetet

access_time19. aug 10:00
IT-Universitetet

IT-Universitetet i København afholder i efteråret endagskurser for gymnasielærere, der har ambitioner om at forbedre deres undervisningsevner i faget informatik. Kurset tilbyder blandt andet læren om programmering og datamanipulation samt interaktionsdesign og etiske problemstillinger ved brug af kunstig intelligens. Endagskurserne afholdes i perioden 19. august til 9. december, og ansøgningsfristen er sat til 25. juni. Du kan læse mere om ansøgning, priser og adgangskrav i ITU’s kursusbeskrivelse.

Learning Factory 16: Digitalt baseret feedback

access_time31. aug 09:00
Center for IT Undervisning

På grund af stor efterspørgsel på viden om digitalt baseret feedback tilbyder vi endnu en Learning Factory om emnet. Denne gang udvider vi feltet til også at se på læringsdata, og hvordan data fx fra LMS kan bruges til at udvikle og understøtte nye former for feedback. Målet med denne Learning Factory er at undersøge, hvilke former for feedback der kan bidrage positivt til elevernes læring på EUD.

Learning Factory 17: Den hybride erhvervsskole

access_time31. aug 09:00
Center for IT Undervisning

Hybrid undervisning er undervisning, der foregår med deltagere både fysisk og online samtidig og ‘på lige fod’. Efter covid-19-pandemiens nedlukninger og erhvervsskolernes omlægning til online undervisning, er der kommet større fokus på erhvervsskolernes brug af online læring, herunder hvordan undervisningen kan foregå både fysisk og online samtidig. Denne undervisning har sine tekniske og didaktiske udfordringer, men har samtidig store potentialer som f.eks.

LabSTEM-konference i oktober 2021

access_time28. okt 09:30
place Seebladsgade 1, 5000 Odense, Danmark

På LabSTEM konferencen fortæller den nye forskningsleder for det store forskningscenter Center of Excellence in Science Education om, hvordan man udvikler undervisning gennem fællesskab og samskabelse.

Kom med til robotevent: Curious Today - Partner Tomorrow

access_time2. nov 15:30
place Campusvej 55, 5230 Odense, Danmark

To gange om året åbner SDU døren til arrangementet ”Curious today – Partner tomorrow?”, hvor du kan få indblik i, hvad der foregår i robotlaboratorierne. Du har nu mulighed for at tilmelde dig årets andet event, som løber af stablen d. 2. november.