Mere om Offentlig digitalisering

Digitaliseringsstyrelsen lancerer ny IT-sikkerhedskampagne

8. okt 2021 10:00

Digitaliseringsstyrelsen lancerede d. 27 september en ny kampagne for at styrke danskernes forståelse for vigtigheden af et godt kodeord. Det skriver Digitaliseringsstyrelsen i en pressemeddelelse. »Vi bliver i samfundet mere og mere digitale. Det kræver øget fokus på digital sikkerhed i det offentlige, i virksomheder, men også på hjemmefronten. Det kan virke uoverskueligt at skulle lave og huske forskellige, lange kodeord.

Danmarks digitale kompetencer er faldende

6. okt 2021 23:00

IMDs nye opgørelse viser, at Danmark er faldet fra en 6. plads til en 8. plads blandt de 64 lande verden over, som er blevet undersøgt i opgørelsen. Det er både antallet af uddannede inden for STEM-området, men også antallet af kvindelige forskere, som er med til at trække Danmark ned. Det skriver DI Digital. »Digitale kompetencer er super vigtige, og vi må og skal løfte os her. I min optik er det et ‘wakeup call', at vi falder tilbage ift. digitale kompetencer, og vi så desværre samme tendens i de seneste DESI-målinger fra EU. Den trend skal vi have vendt.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her