Mere om EdTech

SIU - en ny gratis portal for brug af spil i undervisningen

Thorkild Hanghøj , Professor i spil og læring  Institut for Kommunikation og Psykologi , 18. nov 2021 06:00

Forskning viser, at spil kan bruges til at fremme faglig motivation og sproglige kompetencer samt udvikle sociale relationer, rumlig forståelse og at kunne se verden fra andre perspektiver (Persico et al., 2017). Læringsudbyttet af spil kan dog variere meget i forhold til at brugen af forskellige analoge og digitale spiltyper, der både omfatter læringsspil, underholdningsspil, gamification og redskaber til selv at designe spil. På samme måde findes der et utal af faglige tilgange til at arbejde med spil på.

Bæredygtig udvikling med it i undervisningen

access_time1. mar 09:00
place Lerchesgade 29, Indgang E, 5000 Odense C, Danmark

CIU har åbnet for tilmeldingen til en ny Learning Factory, der denne gang har temaet: Bæredygtig udvikling med it i undervisningen på EUD. Forløbet går i dybden med, hvordan en ny bæredygtigheds-didaktik for EUD kan se ud, hvor nøglebegreberne er handlekompetencer og praksisnærhed – herunder hvordan disse kan forstærkes ved hensigtsmæssig anvendelse af it, som er afgørende for en undervisning, der tiltrækker, fastholder og positionerer EUD-elever som klimaforkæmpere. Tilmeldingsfristen er den 7.

LEARNTEC 2022

access_time1. feb 00:00
Dansk Industri, EdTech Denmark

DANSK INDUSTRI, Ed Tech-Denmark og TC München etablerer for første gang danske fællesstande på de to førende tyske messer inden for digital læring og undervisning LEARNTEC og DIDACTA. Du og din virksomhed har nu mulighed for at deltage i den ene eller begge messer og dermed blive en del af en storstilet dansk satsning på et hastigt voksende tysk marked indenfor IT og digital læring. LEARNTEC er den førende tyske messe inden for digital corporate-learning og er årligt vokset med 30 pct. flere deltagere og udstillere. Dette afspejler den markante vækst på det digitale område i Tyskland.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her