Imens vi venter på Bett-webinar

EdTech Denmark event pic
Illustration: EdTech Denmark. Se større version
Arrangør
EdTech Denmark
Dato
19. januar kl. 13:00 - 16:00

De fleste af os havde set frem til, at vi i 2022 igen kunne komme til BETT i London i januar.

Mange havde set frem til BETT i London her i januar, men som følge af pandemien har man for øjeblikket valgt at udsætte arrangementet til 22.-25. marts. Mens vi venter, ønsker vi i stedet at arrangere et webinar under navnet 'Imens vi venter på Bett', hvor vi mødes online for netop at få det udbytte, som vi havde håbet at få ud af en tur til London: Inspiration og mulighed for at diskutere med andre lærere og skoleledere, der også ønsker at dygtiggøres sig, når det gælder anvendelse af digitale løsninger i deres arbejde. 

Derfor er EdTech Denmark, Atea, Verdens Bedste Danske Skole, Apple Danmark og IT- og Medievejlederforening gået sammen om et spændende webinar. 

Så reserver den 19. januar fra kl. 13-16, og mød bl.a. tidligere Director of Learning hos Apple i Cupertino, Dr. William Rankin, og kom med på en række virtuelle skolebesøg rundt omkring i landet.

Vi er i fuld gang med resten af programmet samt paneldiskussioner, som præsenteres snarest muligt. Vi håber, at du har tid, lyst og mulighed for at deltage i vores gratis event.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.