Vi vil skrue op for Danmarks digitale ambitioner

Bedre rammer for udbud og it-indkøb og et større fokus på cloud i det offentlige er vejen frem, hvis Danmarks digitale ambitioner skal hæves. Det skriver Michael Wätjen, der er ny formand for IT Branchens udvalg for Offentlig Digitalisering.
Det er Danmarks digitale ambitioner, der i årevis har sikret os mange gode placeringer i internationale målinger og sammenligninger af den digitale infrastruktur, borgerservice og virksomhedernes digitalisering.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer