Uddannelsesinstitutioner jagter it-system til 28.000 elevers digitale eksaminer

Erhvervsakademi sydvest
Illustration: Christer Holte / Erhvervsakademi Sydvest..
Flere af landets erhvervsakademier og maritime institutioner er gået sammen om indkøbet af et it-system til at gennemføre digitale eksaminer for tusindvis af elever. Det viser EU's udbudsdatabase.
2. august 2021 kl. 13:18
errorÆldre end 30 dage

Når eleverne på landets erhvervsakademiuddannelser i fremtiden skal til digitale eksaminer, bliver det via et nyt it-system. En lang række af landets erhvervsakademier og maritime institutioner er nemlig gået sammen om at indkøbe et nyt it-system til at afvikle digitale eksaminer for flere end 28.000 elever.

Det viser et opslag i EU's udbudsdatabase.

Formålet er at digitalisere håndteringen af afleveringer og eksamensafvikling i studieforløbet for at nedbringe mængden af manuelle aktiviteter.

“Eksamenssystemet er et yderst kritisk system i Uddannelsesinstitutionernes virksomhed, hvorfor det forventes at eksamenssystemet er velfungerende og let at arbejde i og at eksamenssystemet - ikke mindst - kan driftsafvikles på en yderst stabil og sikker måde,” står der i udbudsbekendtgørelsen, der understreger, at den kritiske drift af systemet skal foregå hos leverandøren.

De mange uddannelsessteder har vidt forskellige eksamensformer, og det skal det nye system understøtte, står der klart og tydeligt i bekendtgørelsen.

Få fuld adgang til EduTech

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til EduTech
Alt indhold på EduTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger