STIL vælger Netcompany til trecifret millionkontrakt

Uddannelsesguiden
Illustration: redaktionen.
Leverandøren til vedligeholdelse og videreudvikling af blandt andet Uddannelsesguiden og Ordblindetesten, der hører under Styrelsen for It og Læring, er fundet for de næste fire år. 
12. maj kl. 05:21

Hos Styrelsen for It og Læring har man nu fundet den leverandør, der skal stå for at vedligeholde 17 af styrelsens digitale applikationer inden for uddannelsesområdet. Applikationerne tæller blandt andre EMU, Ordblindetesten og Uddannelsesguiden. 

Det bliver Netcompany, som skal varetage dem alle i løbet af de næste fire år. I udbudsmaterialet har Styrelsen for It og Læring, STIL, vurderet at rammeaftalen har en anslået værdi på 225 mio. kr.

Udbuddet, der blev offentliggjort i oktober, har haft til formål at samle vedligeholdelsen af alle nuværende og eventuelt fremtidige applikationer inden for området uddannelse og kompetencer. Det dækker blandt andet over de applikationer, som understøtter uddannelse, opkvalificering, gennemførelse af tests og dokumentation af opnåede kompetencer. 

Ifølge STIL er der et vist overlap i forhold til tidligere rammeaftaler, da man »altid overvejer, hvordan vi bedst konkurrenceudsætter vores applikationer.«

Således har styrelsen eksempelvis trukket nogle applikationer fra en tidligere rammeaftale, som dækkede 22 applikationer inden for studieadministration af erhvervsrettede uddannelser, ’kompetencer og datafordeling’ samt 'overgange og datagrundlag’, som blev indgået med både Netcompany og CGI Danmark i 2018.

Få fuld adgang til EduTech

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til EduTech
Alt indhold på EduTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.