Slottet Kronborg i Helsingør Kommune.
Slottet Kronborg i Helsingør Kommune.

Foto : Helsingør Kommune

Sjusk med skolebørns data i Google: Kommune får alvorlig kritik af Datatilsynet

Datatilsynet giver Helsingør Kommune et rap over nallerne for at sjuske med skolebørns databeskyttelse, når de bruger Google-tjenester i undervisningen. Kommunen har halvanden måned til at rette op - ellers skal Google ud af skolerne.
Helsingør Kommune får alvorlig kritik af Datatilsynet for at sjuske med skolebørns databeskyttelse, når de bruger Googles tjeneste G Suite for Education i undervisningen, skriver tilsynet på sin hjemmeside.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer