Ny teknologisk uddannelsesløsning skal skabe digital infrastruktur på gymnasierne

digitale fagpakker
Illustration: Jonas Glue / Praxis.
Forlaget Praxis lancerer nye digitale fagpakker til gymnasierne, hvor et adaptivt træningsunivers er tilkoblet. Det skal blandt andet skabe bedre muligheder for differentieret læring på skolerne, fortæller direktør hos Praxis.
17. maj 2021 kl. 12:16
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Gennemsigtighed i klasselokalerne, samarbejde på lærerværelset og differentieret læring for eleverne. 

Det er de helt store målsætninger for en ny digital og teknologisk uddannelsesløsning til gymnasierne, som netop er ved at blive lanceret og forventes i brug efter sommerferien.

»Vi supplerer bøgerne med nye digitale komponenter, så vi kan give skolerne en digital infrastruktur med en læringsplatform, hvor lærerne har mulighed for at bygge, forædle, oprette og dele læringsforløb. Så vi har skabt en ressourcepulje til skolerne, som lærerne selv kan komponere,« siger Thomas Skytte, administrerende direktør hos forlaget Praxis, som står bag udviklingen af en række nye digitale fagpakker med teknologiske komponenter. 

I første omgang bliver fagpakkerne rullet ud til STEM-fagene på 1. årgang i gymnasierne, men planen er, at fagpakkerne fremadrettet skal dække alle fag og gymnasieretninger på alle årgange i gymnasiet (HHX, STX, HTX, HF og EUX).

Få fuld adgang til EduTech

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til EduTech
Alt indhold på EduTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger