Skoleelever kan instruere og animere deres egne teaterstykker i Ugly Duckling Games, Drama Studio.
Skoleelever kan instruere og animere deres egne teaterstykker i Ugly Duckling Games, Drama Studio.

Foto : Ugly Duckling Games

Ny dansk spilplatform skal få generte elever på banen: "De var meget engagerede"

Spilstudiet Ugly Duckling Games vil lave så gode læringsspil, at det i sig selv motiverer eleverne. Den vision bakker det prisvindende spilstudie Ghost Ship Games op om med en investering og et partnerskab om læringsspilstudiets første titel, Drama Studio
Det Aarhus-baserede spilstudie Ugly Duckling Games vil gerne være med til at reformere folkeskolen. Og det får de nu hjælp til fra det danske prisvindende Ghost Ship Games, der har meldt sig som investor.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her