Mentorprogram for edtech-virksomheder sadler om: Ændrer på ledelsen og vil tættere på det offentlige

Thor Ellegaard direktør for Eduhub
Illustration: Presse.
Hos Eduhub, som er specialiseret i at hjælpe virksomheder, der udvikler uddannelsesteknologi, gør man sig klar til ændringer i 2022, hvor en styregruppe skal tage over for den tidligere direktørstyring. Ændringerne skal blandt andet gøre samarbejde med offentlige aktører lettere.
Interview19. januar kl. 21:30
errorÆldre end 30 dage

Eduhub, der agerer fødselshjælper for opstartsvirksomheder, som arbejder med undervisningsteknologi, lægger stilen om i 2022. Mens organisationens vigtigste arbejde, mentorprogrammet, fortsætter som hidtil, så kommer flere andre ting til at ændre sig. 

Det fortæller adm. direktør Thor Ellegaard, der træder tilbage fra den daglige drift til fordel for et job hos Invest In Odense, men fortsat vil være aktiv i forhold til medlemsvirksomhederne. Ansvaret for driften vil i stedet for overgå til en styregruppe. 

»Vi har taget et udpluk af vores mest erfarne mentorer, plus folk fra nogle af startupvirksomhederne, som allerede har været ude og bevise deres succes, samt et par eksterne aktører, som ikke tidligere har været en del af programmet. Det ser jeg virkelig frem til, for jeg tror, det kan give ny energi i forhold til den videre udvikling af Eduhub,« forklarer Thor Ellegaard, der er i gang med at få de sidste navne på plads til styregruppen. 

Eduhubs mentorprogram kører for seks måneder af gangen for fem virksomheder. I 2021 var det virksomhederne A-klassen, Barma, Movellas Media, Turnivy, Wecoplay, Ahoot Media, Hololink, Learnlet, Poikilingo og Verdens Bedste Danske Skole. I januar åbner der en ny ansøgningsrunde. 

Få fuld adgang til EduTech

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til EduTech
Alt indhold på EduTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger