Innovationsfonden poster millioner i ny edtech-løsning om bæredygtighed

vindmøller og solceller
Illustration: Nutsue | Bigstock.
En række aktører inden for uddannelse, herunder det digitale forlag Clio, er med støtte fra Innovationsfonden gået sammen om udviklingen af en ny læringsplatform om bæredygtighed, som med tiden skal stilles til rådighed for alle danske skolelever. 
7. juni kl. 15:40

De danske skoleelever skal have langt bedre øje for den grønne omstilling og bæredygtighed. Det er missionen bag et nyt projekt under navnet Greenedtech, som skal udvikle en ny digital læringsplatform til at tackle netop de emner. 

Læringsplatformen skal udvikles i samarbejde mellem Clio, Aalborg Universitet, Via University College, mens størstedelen af finansieringen, 19 mio. kr. ud af 38 mio. kr. kommer fra Innovationsfonden. Ideen er, at den nye læringsplatform skal assistere i at trække bæredygtighed og grøn omstilling på tværs af fagene i folkeskolen, og den undervisning skal så gerne øge elevernes motivation for at vælge en uddannelsen inden for samme områder. 

Det bliver Clio, som skal stå for den praktiske udvikling af den nye digitale læringsplatform, og her håber man ifølge Thomas Tønnesen, som står i spidsen for Clio Partners, at kunne trække på noget af virksomhedens eksisterende teknologi. 

Få fuld adgang til EduTech

EduTech skriver til professionelle, der arbejder med digitale- og teknologiske uddannelsesløsninger. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til EduTech
Alt indhold på EduTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger