Far fra Helsingør »er rystet« over manglende risikovurdering i skolebørn-sagen

Foto : Bigstock

Far fra Helsingør »er rystet« over manglende risikovurdering i skolebørn-sagen

Det er næsten to år siden, Helsingør Kommune først blev opmærksom på sin problematiske behandling af børnedata. Men man har stadig ikke lavet en risikovurdering, og det ryster faren, der startede sagen med den første klage til Datatilsynet.
Helsingør Kommune har stadig ikke lavet en lovpligtig risikovurdering for skolebørns databeskyttelse, når de bruger Google tjeneste G Suite for Education i undervisningen, selvom det næsten er to år siden, kommunen først blev gjort opmærksom på den problematiske databehandling i programmet.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer