EU vil støtte lærere i anvendelsen af digitale teknologier med nyt onlineværktøj

Foto : EU-Kommissionen

EU vil støtte lærere i anvendelsen af digitale teknologier med nyt onlineværktøj

EU-Kommissionen har lanceret et nyt reflektionsværktøj for lærere i grundskolen og ungdomsuddannelser til at forbedre deres digitale færdigheder.
Får din skole mest muligt ud af digitale teknologier til undervisning og læring? 
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her
Om SELFIEforTEACHERS

SELFIEforTEACHERS finansieres af Erasmus±-programmet. Værktøjet blev udviklet af Kommissionen i samarbejde med undervisningsministerier og eksperter fra hele Europa. 

SELFIEforTEACHERS er baseret på den europæiske ramme for underviseres digitale kompetencer, som opstiller de forskellige digitale færdigheder, som undervisere i stigende grad har brug for. 

Kilde: Europa-Kommissionen