Efter kritik: Britiske skoler sætter ansigtsgenkendelse til børn på pause

Foto : Kuzina Natali / Bigstock Photo

Efter kritik: Britiske skoler sætter ansigtsgenkendelse til børn på pause

Det vakte kritik og bekymring, da britiske skoler for nylig introducerede ansigtsgenkendelse i børnenes kantiner. Nu sættes forsøget på pause.
Ansigtsgenkendelse i kantinerne på en række britiske skoler skulle gøre det hurtigere at modtage betaling fra børnene. Men efter en løftet pegefinger fra det britiske datatilsyn ICO (Information Commissioners Office, red) bremser man nu udrulningen. Det skriver BBC.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her