Danmarks største lektiefirma blev reddet af online lektiehjælp under corona

MentorDanmark
På nuværende tidspunkt fylder den fysiske lektiehjælp mest hos MentorDanmark, men brugen af online lektiehjælp er mangedoblet siden første nedlukning sidste forår. Illustration: MentorDanmark. Se større version
Kunder og underviseres villighed til at omstille sig til online lektiehjælp hjalp MentorDanmark gennem krisen. Ung mentor håber, at perioden har fjernet forældre og elevers fordomme om, at online undervisning ikke kan give det samme udbytte som fysisk undervisning.
6. maj 2021 kl. 06:00
errorÆldre end 30 dage

Lektiehjælpsvirksomheden MentorDanmark stod i en kæmpe krise, da landet lukkede ned i foråret 2020 som følge af coronapandemien. Fra den ene dag til den anden faldt deres salg af lektiehjælp med omkring 80-90 procent. 

»Man skulle tro, at flere børn og unge havde brug for lektiehjælp under corona. Men når folk ikke tør mødes fysisk, så sker det modsatte. Så det har været en sindssyg rutsjebanetur for MentorDanmark det seneste år,« siger Nicklas Kany, stifter og adm. direktør af MentorDanmark. 

Men MentorDanmarks eksisterende kunder og mentorers villighed til at omstille sig fra fysisk til online undervisning gjorde, at virksomheden alligevel klarede sig gennem krisen. 

Få fuld adgang til EduTech

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til EduTech
Alt indhold på EduTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.