Cyberlandsholdet nummer fem ved EM

Foto : Pressefoto/Aalborg Universitet

Cyberlandsholdet nummer fem ved EM

Antallet af cyberangreb i Danmark er stigende, og derfor håber cyberlandsholdets træner, at interessen omkring europmesterskaberne kan tiltrække flere unge til uddannelserne.
Det danske cyberlandshold tager femtepladsen ved europamesterskaberne i cybersikkerhed. Det skriver Aalborg Universitet i en pressemeddelelse. Under konkurrencen i Prag i Tjekkiet har landsholdet demonstreret, at de kan sikre systemer mod angreb.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her