Bekæmp eksamensangst med Virtual Reality

Uddannelsesinstitutionerne er eksperter i at hjælpe elever og studerende med at få viden ind i hovedet. Men det er vigtigt, at vi får gjort træning i mundtlighed til en obligatorisk og naturlig del af underviserens værktøjskasse, så de studerende gennem erfaring kan opnå mod og kompetence til at dele ud af deres vigtige viden på bedst mulig vis. Det kan gøres gennem Virtual Reality, skriver CEO og Founder af StudyMind, Anna Stelvig, i dette synspunkt.
Du lærer ikke at svømme ved at læse en bog om svømning. Det kræver flere timers træning i bassinet i svømmehallen. Et tag af gangen og lige pludselig kan du holde dig oven vande uden at drukne. 
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer