31 danske virksomheder er kommet på europæisk edtech-landkort 

european edtech map
Illustration: Screenshot.
Den europæiske edtech alliance har lanceret en kortlægning af uddannelsesteknologivirksomhederne i Europa, og indtil videre har mere end 1000 virksomheder meldt sig under fanerne. 
18. maj kl. 17:08
errorÆldre end 30 dage

I et forsøg på at skabe større overblik over de europæiske virksomheder inden for uddannelsesteknologi har den europæiske edtech alliance sendt et nyt interaktiv landkort online. 

Alliancen, der samler de europæiske brancheforeninger på området, herunder også Edtech Denmark, håber på at kunne adressere den mangel på kendskab, der generelt er til edtech-branchen. For selvom pandemien og den medfølgende fjernundervisning har måske nok skabt større kendskab til digital undervisning, så mener alliancen altså, at der er for lidt viden om, hvad branchen egentlig laver og hvilke udfordringer, den møder. 

»Dette kort bliver et effektivt redskab til at præsentere det dynamiske og hurtigt voksende europæiske Edtech-område. Det vil i høj grad blive spredt til investorer, edtech-købere, medierne, EU's politiske beslutningstagere og lokale regeringer,« udtaler Svenia Busson, som er forperson i European Edtech Alliance, i en pressemeddelelse. 

Indtil videre er der mere end 1000 virksomheder på tværs af Europa, som har registreret sig på kortet, heraf 31 danske, herunder Ugly Duckling Games, Clio og Docendo og der er stadig åbent for flere opskrivninger. 

Hos Edtech Denmark vurderer man, at der er omkring 180 uddannelsesteknologiske virksomheder i Danmark på tværs af uddannelsessystemet, daginstitutionerne og erhvervslivet. 

Få fuld adgang til EduTech

EduTech skriver til professionelle, der arbejder med digitale- og teknologiske uddannelsesløsninger. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til EduTech
Alt indhold på EduTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger