Administrerende direktør og stifter af Thirdroom, Alfred Birkegaard.
Administrerende direktør og stifter af Thirdroom, Alfred Birkegaard.

Foto : RUC

Virksomhed fra RUC vil bygge bro mellem studerende og virksomheder med ny digital læringsplatform

Ny digital platform skal give studerendes projekter større værdi for erhvervslivet.
Forestil dig en digital infrastruktur, der forbinder studerende og forskere om løsningen af konkrete samfundsproblemer i samarbejde med startups, organisationer og eksperter fra erhvervslivet – det kunne fx være i relation til nye klimateknologier.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her
Fakta: Thirdroom 
  • Et spinout-virksomhed er en ny virksomhed, der kommercialiserer en eller flere opfindelser.
  • Mange af idéerne bag Thirdroom blev skabt og udviklet gennem Alfred Birkegaards ph.d.-afhandling fra RUC i samarbejde med Novozymes. Afhandlingen resulterede dengang bl.a. i dokumentarfilmen ‘Collaboration – On the Edge of a New Paradigm?’ og bogen ‘Kollaboration – Vejen til Åben Forskning og Åben Innovation’.
  • Alfred Birkegaard samarbejder bl.a. om Thirdroom med AI-specialisten og postdoc Pedro Parraguez. En række førende tech-entreprenører fungerer som special advisors herunder Mette Fløe, Torben Wind og Lars Thinggaard.

Kilde: RUC