Vi skal bryde fri af teknologiens slavebånd, før det er for sent

Telefoner og sociale medier fylder for meget i de mindre folkeskoleklasser – og skal skærmtidens konsekvenser kommes til livs, må telefoner i klasselokaler droppes fuldstændig, lyder budskabet fra formand for DSU Aarhus, Anna Sommer Harrits, i dette synspunkt.
Snapchatstreaks, som skal holdes i live. Instagramopslag, som skal likes. Messengertråde, som skal besvares. For mange unge er det, der foregår på den lille håndholdte skærm, liv eller død. For hvis ikke du opretholder kontakten konstant, hvis ikke du hele tiden er på, så smuldrer din verden. Så er du en dårlig veninde, en ”kedelig” type, ja, et dårligt menneske. Føler du dig stresset endnu?
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her