Tusindvis af dagtilbud skal på Aula: Her er pilot-kommunernes første erfaringer

Foto : encrier / Bigstock Photo

Tusindvis af dagtilbud skal på Aula: Her er pilot-kommunernes første erfaringer

Dagplejere og institutioner i en håndfuld kommuner er gået i gang med at afprøve kommunikationsportalen Aula, inden systemet skal udrulles i hele landet til efteråret. DigiTech samler op på de knaster, der har været hos de nye brugere indtil videre.
En stor it-udskiftning venter forude i de danske vuggestuer, dagplejer og børnehaver. Over 3100 insitutioner og 9500 dagplejere i 97 kommuner skal i år skifte over til at bruge kommunikationsplatformen Aula, der sidste år blev taget i brug på størstedelen af landets folkeskoler.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer

Pilotkommunerne

Seks kommuner deltager i pilotprojektet for Aula i landets dagtilbud:

  • Næstved
  • Silkeborg
  • Esbjerg
  • Gladsaxe
  • Lyngby-Taarbæk
  • Greve

Greve vil dog ikke få forældrene på i pilotfasen. Esbjerg, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Greve har hver to institutioner med. Silkeborg og Næstved Kommuner har hver en institution og en gruppe af dagplejere med.

I alt skal godt 3100 institutioner og 9500 dagplejere i 97 kommuner kobles på Aula i forbindelse med den endelige udrulning.

Kilde: Kombit.