Tech-giganter: Vi lytter, når Danmark peger på konstruktive løsninger

Foto : Proxima Studio/Bigstock

Tech-giganter: Vi lytter, når Danmark peger på konstruktive løsninger

Giganter som Google og Facebook er opmærksomme på den danske tilgang til de udfordringer, om giganternes forretningsmodeller skaber i samfundet. 
Når et lille men digitaliseret land som Danmark giver sine holdninger til kende i spørgsmål om, hvordan tech-giganterne skal tæmmes, drukner det ikke bare i det globale råbekor.  Det forsikrer både Facebook og Googles danske repræsentanter, skriver Politiken. 
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer