Programmering og robotter: Mange unge drømmer om en studieplads på ITU og DTU

Foto : ITU

Programmering og robotter: Mange unge drømmer om en studieplads på ITU og DTU

Lysten til at læse en IT-uddannelse på IT-Universitetet i København har aldrig været større, mens Danmarks Tekniske Universitet oplever stigning i 1. prioritetsansøgninger til deres diplomingeniøruddannelser. Begge universiteter ønsker flere ressourcer til større optag.
I mandags var der frist for at søge ind på de videregående uddannelser, og i år har 93.388 ansøgere sendt en ansøgning afsted. 1851 og 7.402 ansøgninger blev sendt afsted til henholdsvis IT-Universitetet i København (ITU) og Danmarks Tekniske Universitet (DTU). 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her