Pilot-forælder advarer mod Aula: »Jeg håber, resten af kommunerne udskyder – det er ikke færdigt«

Foto : Cottonbro

Pilot-forælder advarer mod Aula: »Jeg håber, resten af kommunerne udskyder – det er ikke færdigt«

Aula bliver rullet ud på de fleste skoler i Danmark om to uger. Flere kommuner har dog valgt at udskyde det, og nu advarer en forælder fra en af pilot-kommunerne om, at produktet langtfra er færdigt – og opfordrer alle kommuner, der kan, til at udskyde lanceringen.
»Vi er pilotkommune, så der er ingen vej tilbage for os. Men jeg synes, det virker meget, meget ufærdigt.« Sådan beskriver Jonas Hauge Klingenberg oplevelsen af at være pilot-bruger af Aula.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer