Overblik: Det sagde statsministeren om digitalisering af uddannelser under afslutningsdebatten

Foto : Statsministeriet

Overblik: Det sagde statsministeren om digitalisering af uddannelser under afslutningsdebatten

Onsdag var der afslutningsdebat i Folketinget. Her er et overblik over, hvad statsminister Mette Frederiksen (S) sagde om den digitale udvikling, som fremadrettet vil stille nye krav til uddannelsessystemet.
Efter et folketingsår, som for landets uddannelser har budt på corona, skolelukninger og nødundervisning, debatterede Folketingets politikere onsdag i afslutningsdebatten. Traditionen tro diskuterede statsministeren og de politiske ordførere vigtige og aktuelle emner for folketingsåret. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her