Ny teknologisk uddannelsesløsning skal skabe digital infrastruktur på gymnasierne

Foto : Jonas Glue / Praxis

Ny teknologisk uddannelsesløsning skal skabe digital infrastruktur på gymnasierne

Forlaget Praxis lancerer nye digitale fagpakker til gymnasierne, hvor et adaptivt træningsunivers er tilkoblet. Det skal blandt andet skabe bedre muligheder for differentieret læring på skolerne, fortæller direktør hos Praxis.
Gennemsigtighed i klasselokalerne, samarbejde på lærerværelset og differentieret læring for eleverne. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her
Fakta: Praxis

Forlaget Praxis er Danmarks største udgiver af læremidler til erhvervsuddannelserne og har en hurtigt voksende portefølje til de gymnasiale retninger.

PraxisOnline er en materialeplatform med digitale læremidler til ungdomsuddannelserne. Platformen blev lanceret i 2015 og udvides nu til gymnasierne. 

På den digitale læringsplatform praxisOnline finder lærerne didaktiserede forløb og fagpakker med vejledende forløbsplaner klar til brug eller til bearbejdning.

En digital fagpakke til gymnasierne kommer cirka til at koste fra 50 til 120 kroner per elev for et skoleår. 

Praxis håber at kunne udvide forretningsmodellen om fem år til at kunne tilbyde store abonnementer, hvor der vil være fri adgang til alle fagpakker på praxisOnline. 

En fagpakke til eksempelvis matematik c-niveau på gymnasierne vil kunne bestå af følgende elementer under hvert ben:  

Læs: 3 grundbøger (web, e-bog og print).

Træn: 7 træningsforløb

Anvend: 7 anvendelsesforløb

Kilde: Thomas Skytte, administrerende direktør hos forlaget Praxis