Ny platform skal hjælpe EdTech-virksomheder ind på tysk marked for uddannelsesteknologi

Foto : Bigstock / mistervlad

Ny platform skal hjælpe EdTech-virksomheder ind på tysk marked for uddannelsesteknologi

Med platformen ‘Digitales Dänemark’ forsøger The Trade Council at hjælpe danske virksomheder med at bejle til den store tyske interesse for digitalisering på uddannelsesområdet.
Coronakrisen har afsløret en ubehagelig virkelighed i vores tyske naboland. Nedlukningen af samfundet og hjemsendelse af medarbejdere i hele forbundsstaten gav et pinligt klart indblik i, at det tyske samfund på mange punkter ikke er nær så digitalt som vores herhjemme. 
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her