Netcompany efter hård kritik af Aula: »Det er vores klare overbevisning, at appen på sigt vil leve op til brugernes høje forventninger«

Foto : Netcompany

Netcompany efter hård kritik af Aula: »Det er vores klare overbevisning, at appen på sigt vil leve op til brugernes høje forventninger«

Kort før bred lancering får kommunikationsplatformen Aula en hård medfart blandt pilot-brugere. Netcompany tager kritikken til sig og har udsendt en opdatering.
Om tre uger bliver Aula rullet ud til forældre og lærere på skoler over hele landet, og som DigiTech i sidste uge kunne fortælle, får systemet en hård medfart blandt pilot-brugere, der har applikationen installeret på deres smartphones.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer