Markant stigning i brugen af streamingtjenesten mitCFU

Foto : Pheelings Media / Bigstock

Markant stigning i brugen af streamingtjenesten mitCFU

Skoleelever og lærere har aldrig streamet så meget tv og film gennem Center for Undervisningsmidlers digitale læringsplatforme som under corona.
Siden corona ramte Danmark og tvang skolerne ud i nedlukning ad flere omgange, har lærere og elever måttet indstille sig på anderledes skoledage i perioder med onlineundervisning. Det har fået skolerne til at ty til digitale læremidler.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her
Fakta om mitCFU

mitCFU er en fælles digital platform for alle undervisere i Danmark, hvor der er adgang til alle CFU’s supplerende læremidler. 

Herunder e-bøger, spillefilm, robotter, spil, tv-udsendelser og pædagogiske vejledninger.

mitCFU findes via det lokale CFU’s hjemmeside eller på mitcfu.dk.

Kilde: emu.dk