Martin Brøchner-Mortensen, der er Group Senior Vice President hos Systematic
Martin Brøchner-Mortensen, der er Group Senior Vice President hos Systematic

Foto : Systematic

Konkurrent undrer sig over AWS-baseret Aula: "Vi vurderede, at hvis vi skulle være compliant, så skulle vi gå on premise"

Hos Aarhus’ it-mæssige spydspids, Systematic, undrer man sig over, at Netcompany gik cloud-vejen, da begge virksomheder i sin tid bød på at udvikle Aula-platformen. Hos Systematic mente man nemlig ikke, at det var muligt at levere løsningen i cloud baseret form, hvis man samtidig skulle være compliant.
Danske skolebørns data suser hvert minut frem og tilbage på Aula-platformen. Beskeder om alt fra at huske gymnastiktøjet og drikkedunken til skovturen i næste uge til langt mere alvorlig og personfølsom kommunikation mellem skole og forældre. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her