Kombit dumper Microsoft som databehandler: Kunne ikke garantere, at data bliver i EU

Foto : Iskra Denkova

Kombit dumper Microsoft som databehandler: Kunne ikke garantere, at data bliver i EU

En kontroversiel EU-dom har gjort det svært for danske myndigheder og virksomheder at sende data ud af EU på lovlig vis. Kombit har dumpet Microsoft på kommunernes vegne, da Redmond-giganten ikke kunne garantere, at data bliver i EU.
Schrems II-dommen har givet it-ansvarlige over hele Europa grå hår i hovedet, og hvis man står med det ene ben i skyen lige nu, er gode råd dyre. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her