Køb af læremidler: Lærere orienterer sig online, gennem kolleger og på SoMe

Foto : Anette Grubbe Larsen / Alinea

Køb af læremidler: Lærere orienterer sig online, gennem kolleger og på SoMe

Ny undersøgelse fra forlaget Alinea viser, at de fire mest brugte kanaler er kolleger, forlagenes hjemmesider, Google og lærer-/faggrupper på SoMe, når lærerne skal orientere sig om læremidler. Analoge kanaler scorer lavt.
Lærere på landets grundskoler orienterer sig primært online, gennem kolleger og i lærer-/faggrupper på sociale medier, når de skal købe læremidler til undervisningen. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her