Kan ledelsesudvikling digitaliseres?

Digitaliseringen har vundet indpas i både offentlige og private organisationer, og gennem årene har vi set digitaliseringen åbne nye muligheder. Det gælder også inden for ledelsesudvikling.
(Foto: Rune Lundø) Med støtte fra Industriens Fond, har forskningsprojektet iLead til formål at bidrage med viden om, hvorvidt og hvordan et digitalt ledelsesudviklingsforløb kan styrke ledelseskvaliteten i danske virksomheder og organisationer.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her
Om iLead forskningsprojektet

iLead forskningsprojektet består af en tværfaglig gruppe af forskere med speciale inden for psykologi, ledelse, digitalisering og økonomi fra Copenhagen Business School, Københavns Universitet og Aarhus Universitet.

Projektet er støttet af Industriens Fond.

iLead projektet har samarbejdet med Dansk Industri, Dansk Erhverv, Innovationsfonden, Lederne og SMVDanmark.

Læs mere på iLead