ITU-forsker: »Vi behandler kunstig intelligens som en religion«

Foto : Miguel Sicart

ITU-forsker: »Vi behandler kunstig intelligens som en religion«

Når vi støder på et problem, udvikler vi en softwareløsning til at løse problemet. Forsknings- og kunstprojektet ‘ridiculous.software’ sætter spørgsmålstegn ved den praksis.
VERSION2: Der er software overalt i det moderne samfund. Når vi ser film eller lytter til musik, vil det som oftest være på en anbefaling, som en algoritme har lavet på baggrund af de ting, vi plejer at se eller lytte til.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her