Ifølge rektor Martin Tvede Zachariasen handler en bæredygtig digital fremtid både om lovgivning og digitale kompetencer til alle.
Ifølge rektor Martin Tvede Zachariasen handler en bæredygtig digital fremtid både om lovgivning og digitale kompetencer til alle.

Foto : ITU

IT-Universitetet: »Digitale løsninger spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling«

En række politiske partier vil lovgive universiteterne grønne. Det hilser ITU velkommen - for digitalisering og bæredygtighed er et stærkt makkerpar, siger rektor Martin Tvede Zachariasen.
»Universitetets forsknings- og uddannelsesresultater skal bidrage til at fremme vækst, velfærd og udvikling i samfundet.« Sådan står der i dag i universiteternes formålsparagraffer.  Men en række politiske partier ønsker at tilføje bæredygtighed til universiteternes forpligtelser for deres studerende.  På IT-Universitetet i København hilser de forslaget særdeles velkommen. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her