Ingen skal ekskluderes af digitaliseringen

Medlemmerne i Digitaliseringspartnerskabet om Danmarks digitale fremtid skal tage »borger-brillen« på før »teknologibegejstrings-kasketten«, skriver formand for KL Jacob Bundsgaard (S) i dette synspunkt.
Det danske samfund er et digitaliseret samfund. Vi bliver kaldt foregangsland – ligefrem verdensmestre i offentlig digitalisering. Det foregår digitalt, når vi søger job, modtager vores lønseddel, bliver indkaldt til en helbredsundersøgelse, styrer varmepumpen og kommunikerer med forsikringsselskabet efter en vandskade.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer