Hvis vi skal lykkes med digitalisering af det danske samfund, så skal vi slippe flere data fri

DI’s nye digitale taskforce, CEO COMMITMENT, var i start maj samlet til første møde og budskabet var klokkeklart. Myndigheder og virksomheder må og skal slippe flere data fri, for at vi kan løfte det danske velfærdssamfund, skriver Rikke Hougaard Zeberg, der er Branchedirektør ved DI Digital.
Maj måned var startskuddet for den nye digitale taskforce, CEO COMMITMENT, ledet af adm. direktør i DI, Lars Sandahl Sørensen og André Rocagzewski, formand for DI Digital og CEO i Netcompany. Den nye digitale taskforce består af 25 topchefer, og har til formål at drøfte og komme med indspark til den digitale omstilling af det danske samfund. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer