»Hvis vi kun rekrutterer fra halvdelen af talentmassen, så er det jo slet ikke nok«

Foto : Søren Kjeldgaard

»Hvis vi kun rekrutterer fra halvdelen af talentmassen, så er det jo slet ikke nok«

Et nyt forskningsprojekt fra IT Universitetet i København har undersøgt, hvordan man kan gøre it-fagene mere attraktiv for kvindelige kandidater. Resultatet: Få det til at handle mere om mennesker.
I den store futuristiske aula på IT-Universitetet (ITU) i København skal der fremover være mange flere kvindelige ansigter at spotte. Det har været en målsætning i flere år, men selvom antallet af optagne kvindelige studerende er steget, er der fortsat langt vej før målsætningen om, at der skal være ligevægt mellem kønnene er indfriet.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her