Hvis din algoritme skal have maksimal effekt, skal du kigge mindre på metrikker og mere på brugeren

AI-praktikere og -forskere skal tættere på virkelighedens behov, mener Elin Rønby Pedersen, der efter årtier i Silicon Valley skal lede SDU's center for AI og Data Science.
I tæt på 25 år har hun bestridt forskellige forskningsstillinger i de største amerikanske tech-virksomheder - de sidste 14 år som Research Scientist hos Google. Nu skifter Elin Rønby Pedersen Silicon Valley ud med en mark uden for Odense, hvor hun skal lede Syddansk Universitets Applied AI og Data Science. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her