Hver tredje nye STEM-studerende er en kvinde

Foto : Lederne

Hver tredje nye STEM-studerende er en kvinde

Antallet af kvinder, der er optaget på en STEM-uddannelse, er steget med 10 procent siden 2019. Men det er fortsat kun hver tredje kommende STEM-studerende, der er kvinde. Det viser tal fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.
I år er 5.423 kvinder blevet tilbudt en plads på et af landets 322 STEM-uddannelser, hvilket svarer til en stigning på 10 procent sammenlignet med 2019. Det viser tal fra Uddannelses- og Forskningsministeriet. 
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her