Skærmbillede fra BetzLabs instruktionsvideo. Illustration: BetzLab
Skærmbillede fra BetzLabs instruktionsvideo. Illustration: BetzLab

Foto : BetzLab

Gør-det-selv: Lad skolebørn bygge mikroskop af Lego og smartphone-dele

Tyske forskere vil lære skolebørn at bygge deres eget mikroskop af Lego-klodser, så de får en bedre forståelse af biofysik.
Biofysikere fra Göttingen Universitet har udviklet en opskrift på et kraftigt mikroskop, der er bygget udelukkende af Legoklodser og billige optikdele fra smartphones.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her