Fortsatte nedskæringer i Datatilsynet bliver mødt med kritik

Foto : Datatilsynet

Fortsatte nedskæringer i Datatilsynet bliver mødt med kritik

Datatilsynet kan til trods for at oprette flere nye sager end nogensinde før se frem til en nedskæring på 700.000 i 2022.
Datatilsynets bevilling står til at falde med 700.000 kroner i 2022, til trods for at myndigheden i 2020 oprettede 13 procent flere sager end i 2019, hvilket er det højeste antal nyoprettede sager siden Datatilsynet blev oprettet i 1979. Det skriver Altinget.
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer