Kan du forestille dig en fremtid, hvor skolebørn kan vælge digital undervisning til og fra? Skriv din mening i debatten under denne artikel.
Kan du forestille dig en fremtid, hvor skolebørn kan vælge digital undervisning til og fra? Skriv din mening i debatten under denne artikel.

Foto : ShunTerra / Bigstock

Forskningschef afviser forældres forslag om at bevare digital hjemmeskole efter coronakrisen

Knap 500 har skrevet under på et nyt borgerforslag om at fortsætte den digitale hjemmeskole som frivilligt alternativ til folkeskolen. Forskningschef i pædagogik mener ikke, at man kan digitalisere skolens grundkerne: fællesskabet.
For nogle børn har coronanedlukningerne givet mere arbejdsro, frihed og mindre stress i forbindelse med skolearbejde. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her