Følg med live: Minister skal i samråd om læringsplatforme

Foto : insta_photos / bigstock

Følg med live: Minister skal i samråd om læringsplatforme

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) er indkaldt til åbent samråd om, at læringsplatforme ikke øger kvaliteten i undervisningen. Følg med live gennem direkte link i artiklen.
I 2014 indgik regeringen og Kommunernes Landsforening (KL) en aftale om, at der skulle laves en ny digital brugerplatform for folkeskolen. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her