Er digital tilgængelighed en fis i en hornlygte?

Sinnet Ellehauge Haag, rådgiver hos Diversa, kalder det i dagens synspunkt »dumt, dyrt og udemokratisk« at undervurdere betydningen af digital tilgængelighed.
Av for Aula. Så skete det igen! Nationen, som ynder at smykke sig med titlen 'Verdensmester i offentlig digitalisering', gik i luften med en ny, stor fælles it-løsning (det nye skoleintra, Aula), som flere steder fejler på den digitale tilgængelighed.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her