Digital ekspert: »Lige nu har vi en gylden mulighed for at fikse den digitale kultur«

Foto : Ivan Boll

Digital ekspert: »Lige nu har vi en gylden mulighed for at fikse den digitale kultur«

Skolenedlukningerne under corona har skabt gode og dårlige vaner for lærere og elever. Foredragsholder Søren Hebsgaard giver gode råd til, hvilke digitale vaner der skal tages med ind i det nye skoleår, og hvilke der skal lægges på hylden.
Virtuel undervisning har bidt sig fast hos elever og lærere under coronanedlukningerne. Adgangen til digitale og teknologiske værktøjer har rykket ved den digitale kultur i skolerne og har skabt gode og dårlige vaner - både for elever og lærere. Men hvor meget skal de digitale vaner fylde i undervisningen, nu hvor eleverne er fysisk tilbage på skolebænken?
Få fuld adgang til EduTech?
EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.
Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her