På nuværende tidspunkt fylder den fysiske lektiehjælp mest hos MentorDanmark, men brugen af online lektiehjælp er mangedoblet siden første nedlukning sidste forår.
På nuværende tidspunkt fylder den fysiske lektiehjælp mest hos MentorDanmark, men brugen af online lektiehjælp er mangedoblet siden første nedlukning sidste forår.

Foto : MentorDanmark

Danmarks største lektiefirma blev reddet af online lektiehjælp under corona

Kunder og underviseres villighed til at omstille sig til online lektiehjælp hjalp MentorDanmark gennem krisen. Ung mentor håber, at perioden har fjernet forældre og elevers fordomme om, at online undervisning ikke kan give det samme udbytte som fysisk undervisning.
Lektiehjælpsvirksomheden MentorDanmark stod i en kæmpe krise, da landet lukkede ned i foråret 2020 som følge af coronapandemien. Fra den ene dag til den anden faldt deres salg af lektiehjælp med omkring 80-90 procent. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her
FAKTA: MentorDanmark

MentorDanmark er landets største lektiehjælpsvirksomhed, som tilbyder privat én til én lektiehjælp fysisk i eget hjem og online. 

MentorDanmark blev stiftet af Nicklas Kany i 2013 og vandt i 2014 Ivækstprisen for ”Årets væksteventyrer”, samt juryprisen EY’s ”Entrepreneur Of The Year” ved landskåringen i 2015. Senest blev virksomheden nordisk vinder af ”People’s Choice” prisen ved Nordic Startup Awards 2017 og Københavns Erhvervspris i 2018.

Over 20.000 familier har valgt MentorDanmarks lektie- og eksamenshjælp. 

MentorDanmark har mere end 3000 mentorer rundt om i landet. Alle mentorer skal være over 17 år, have en ren straffeattest og fremvise topkarakterer i de fag, de vil undervise i.

Som udgangspunkt kommer mentoren hjem til familien, men de tilbyder også online undervisning gennem deres online platform. 

Priserne for lektiehjælp varierer alt efter varighed på forløbet. Det koster fra 249 kroner i timen. 

Kilde: MentorDanmark