Når Spanien skal til at udmønte milliarderne fra EU's genopretningsfond, skal en minimum 20 procent gå til digitalisering. Det skaber muligheder for danske virksomheder.
Når Spanien skal til at udmønte milliarderne fra EU's genopretningsfond, skal en minimum 20 procent gå til digitalisering. Det skaber muligheder for danske virksomheder.

Foto : Bigstock / JJFarquitectos

Danmark jagter sydeuropæiske EU-milliarder til digitalisering

Udenrigsministeriet forsøger at sikre danske virksomheders mulighed for at afsætte løsninger til Spanien og Portugal, der er sultne på digitalisering og har masser af øremærkede milliarder fra EU’s genopretningsfond klar.
Når Spanien modtager milliarder af euro fra EU’s genopretningsfond, skal de gerne blandt andet gå til indkøb af danske løsninger til digitalisering af den offentlige sektor.  Det er ambitionen med en målrettet eksportindsats ledet af Udenrigsministeriet og den danske ambassade i Madrid, hvor man i disse dage arbejder på at ansætte en såkaldt digitaliseringsrådgiver.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her