Clio og Copenhagen Pride sætter fokus på mangfoldighed med nyt undervisningsmateriale

Foto : lermont51 / Bigstock

Clio og Copenhagen Pride sætter fokus på mangfoldighed med nyt undervisningsmateriale

Nyt undervisningsmateriale til udskolingseleverne sætter fokus på, at alle skal have ret til at være den, de er, helt ude i klasselokalerne.
Forlaget Clio er gået sammen med Copenhagen Pride om at udvikle et nyt undervisningsmateriale til landets 8.-9. klasser, som skal gøre det endnu nemmere at sætte emner som mangfoldighed og inklusion på skoleskemaet. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her